home - links - contact en route

 

Klassieke massage
Segmentale massage
Voetreflexologie
Dorn-methode
Shiatsu
Stoelshiatsu
Bedrijfsmassage
Ontspanning
Kinesiotaping

Bedrijfsmassage

Waarom bedrijfsmassage?
Bij veel beroepen komen repeterende handelingen voor waardoor een kleine spier of spiergroep zwaar wordt belast. Denk bijvoorbeeld aan langdurig achter een beeldscherm zitten, typen, telefoneren of langdurig in een bepaalde houding staan. Bij handelingen van deze aard bouwt het lichaam een verhoogde spiertonus op, waar weer andere klachten uit kunnen voortvloeien.

Minder ziekteverzuim!
In het bedrijfsleven is reeds bewezen dat door het bieden van bedrijfsmassage het ziektevezuim drastisch is verlaagd! Cliënten geven aan de massage zeer ontspannend te vinden en men ervaart de twintig minuten durende massage als een prettige wijze om tussen de bedrijven door ‘bij te tanken’. Hoe beter een werknemer in z’n vel zit, hoe minder hij zal verzuimen. De werkgever laat op zijn beurt zien dat hij het beste met zijn werknemers voor heeft.

Hoe werkt het?
Bij stoelshiatsu zit de cliënt op een speciale stoel in een ontspannen en rustgevende houding. De stoel stelt de masseuse in staat een effectieve massagebehandeling te geven, vooral gericht op de nek, rug- en schouderpartij, de armen en het hoofd. Het evenwicht tussen spanning en ontspanning herstelt, het stressniveau wordt belangrijk verminderd en de spiertonus (spanning binnen in de spieren) wordt verlaagd.

Stoelshiatsu als bedrijfsmassage werkt reducerend bij een verscheidenheid aan klachten, maar is ook een uitstekend preventief middel voor klachten zoals spanningshoofdpijn, nek- en schouderklachten, burn-out en RSI. De kosten variëren, afhankelijk van een éénmalig bezoek aan uw bedrijf tot een regelmatige behandeling voor een bepaalde tijd.

 

Aftrekbaar!
Wanneer u, als werkgever, de bedrijfsmassage in het arboplan laat opnemen en de bedrijfsmassage in werktijd laat plaatsvinden, dan wordt de bedrijfsmassage door de belastingdienst als een vrije verstrekking gezien. Hierdoor is het aftrekbaar van de loonbelasting. Door bedrijfsmassage bij uw bedrijf in te voeren, kunt u de Arbodienst aantonen, maatregelen te treffen ten behoeve van de gezondheid en het welzijn van uw werknemers.Massagepraktijk Pure & Wellness - De Opper 11 - 8604 VN Sneek - telefoon: 06 - 24 421 777 - email: info@pureandwellness.nl - algemene voorwaarden