home - links - contact en route

 

Klassieke massage
Segmentale massage
Voetreflexologie
Dorn-methode
Shiatsu
Stoelshiatsu
Bedrijfsmassage
Ontspanning
Kinesiotaping

Ontspanningsmassage

Nek-, schouder-, (lage)rugpijn, stress, vermoeidheid, weinig energie en niet lekker in je vel zitten... heb je last van één of meerdere van deze klachten, dan is ontspanningsmassage zeker aan te raden!

Door met langzame ritmische bewegingen over het gespannen lichaam te masseren, wordt er rust en totale ontspanning gecreeërd. Je voelt de spanning wegebben en je energie weer opladen. Massage activeert het zelfgenezend vermogen. Door regelmatig een massage te ondergaan zal je merken dat je huid en spieren intensiever en sneller reageren op een behandeling.

Thaise Kruidenstempelmassage
Pure & Wellness heeft ruime ervaring met de Thaise Kruidenstempelmassage. In Thailand wordt dit de 'Ik wens je een goed leven'-massage genoemd. Met warme buideltjes gevuld met Thaise kruiden, wordt druk uitgeoefend op drukpunten op het lichaam. Door de warmte en de werking van de kruiden worden blokkades opgeheven en voel je je lichaam en geest ontspannen. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. De behandelingen voor de ontspanningsmassage en de Thaise Kruiden-stempelmassage worden in de eigen praktijk uitgevoerd.

 

Massagepraktijk Pure & Wellness - De Opper 11 - 8604 VN Sneek - telefoon: 06 - 24 421 777 - email: info@pureandwellness.nl - algemene voorwaarden