home - links - contact en route

 

Klassieke massage
Segmentale massage
Voetreflexologie
Dorn-methode
Shiatsu
Stoelshiatsu
Bedrijfsmassage
Ontspanning
Kinesiotaping

Stoelshiatsu/stoelmassage

Bij stoelshiatsu of stoelmassage zit de cliënt op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen. De stoel stelt de masseuse in staat een effectieve en vitaliserende massagebehandeling te geven.

Met manuele technieken bewerkt de masseuse de nek, rug- en schouderpartij, hoofd en de armen. Daardoor wordt het evenwicht tussen spanning en ontspanning hersteld en het stressniveau belangrijk verminderd. Er treedt verlaging van de spiertonus op en de stofwisseling wordt verbeterd.

Stoelshiatsu werkt reducerend bij een verscheidenheid aan klachten, maar is ook een uitstekend prefentief middel voor klachten zoals spanningshoofdpijn, nek- en schouderklachten, burn-out en RSI. De tijdsduur van een behandeling hangt af van de aard van de klacht en varieert tussen de 25 en 35 minuten. Voorafgaand aan de eerste behandeling heeft u een intake-gesprek waarop vervolgens de behandeling wordt afgestemd. Bij de daarop volgende behandelingen worden eerst de reacties van voorafgaande sessies besproken.

Pure & Wellness geeft stoelshiatsu in eigen praktijk en op lokatie zoals sportscholen en bedrijven. Door de korte behandeltijden en het feit dat de cliënt zich niet hoeft te verkleden kan een stoelmassage prima ‘tussen de bedrijven door’ plaatsvinden.

Massagepraktijk Pure & Wellness - De Opper 11 - 8604 VN Sneek - telefoon: 06 - 24 421 777 - email: info@pureandwellness.nl - algemene voorwaarden